Partners

Joy Color Art werkt erg graag samen met anderen bedrijven, zelfstandigen en creatievelingen.

Inmiddels hebben de volgende personen deelgenomen aan ons affiliate programma dat gestart is vanaf februari 2021.


Paja van Dyck

“Ik ben meer dan 35 jaar bezig met glas. Ik heb academie gedaan richting beeldhouwen. De basis van mijn glasbewerking heb ik vanuit Italië. Ik heb gewerkt in Venetië. Jarenlang heb ik lesgegeven in het glasbranden. Tot september hadden we een glasstudio in Antwerpen. Inmiddels geef ik geen les meer in lampworking. Ik blijf enkel bezig met mijn eigen glasjuweelcollecties en het maken van kunstwerken in glas gecombineerd met andere materialen. Op dit moment werken we in ons atelier in de Ardennen.
Als alles na de corona weer terug normaal is kan je me ook vinden in Ranst waar de firma Ons11 by Paja gevestigd is. Ik hou van glas te combineren met andere materialen. Nu ben ik volledig in de ban van het dotten. Mijn glasjuwelen worden verkocht in galerieën en online via Facebook. Ik hou ervan op bestelling kunstwerken te maken. Met de klant bespreken wat ze willen, hoe ze het zelf voelen.”

Wil je werk laten maken door Paja, dan kun je haar mailen.

Facebook
Instagram
E-mail: ons11 @ skynet.be (let op: spatie verwijderen voor en na @)
Adresgegevens : Ons11 by Paja. Lievevrouwestraat 7-9, 2520 Ranst


Jolanda Heesen van Atelier Hartenerf

“Atelier Hartenerf is ontstaan uit een behoefte om andere mensen in een kleine setting kennis te laten maken met het fenomeen Dot_Art en vrij schilderen op doek. Zelf ben ik al jaren bezig met allerlei creatieve bezigheden naast mijn baan als boekhouder bij een groothandel in Gouda.

Een jaar of vijf  geleden kwam ik de werken van Elspeth McLean tegen en vanaf dat moment is het dotten een onderdeel van mijn creatieve leven geworden. Na diverse (vervolg) cursussen bij Liona Hotta, Summer ter Hove en Natashja van Ginkel vond ik de rust in het dotten waarbij het meditatieve gevoel van het creëren mij het meest boeit en plezier geeft.

Wat ik erg leuk vind om te doen is een gemaakte mandala steen gewoon in mijn woonomgeving neer te leggen en kijken wat ermee gebeurt. Altijd leuk om op deze manier mensen te bereiken met een stukje van jezelf. In de afgelopen jaren heb ik op kleine schaal opdrachten gehad en heb ik wat workshops gegeven in hoe te dotten. Ook dit is in een kleine setting omdat ik de rust en aandacht belangrijk vind.”

Website
Facebook

Instagram
E-mail:
 info @ atelierhartenerf.nl (let op: spatie verwijderen voor en na @)

Petra Smulders van Atelier by Petie

“Hallo allemaal! Mijn naam is Petra en ik ben een enthousiaste creatieveling.
Mijn “probleem” is dat ik alles leuk vind en zelf ook erg leergierig ben, soms lastig omdat er te weinig tijd in een dag zit.

Ik ben ooit ruim 15 jaar geleden begonnen met sieraden maken. Nu mag ik in mijn eigen atelier (en ook online) mensen inspireren, helpen om uit hun hoofd te komen en even tijd voor zichzelf te nemen.  Iedereen is creatief en ik ga graag samen op zoek met jou om dit (weer) te ontdekken. Ik geef diverse creatieve workshops, keuze genoeg ????

Ik ben erg dankbaar dat ik mijn passie en creativiteit kan en mag delen.”

Website
Facebook

Instagram
E-mail:
 info @ atelierbypetie.nl (let op: spatie verwijderen voor en na @)

Gabie Devaney van Dotpaint Academy

“Hi, ik ben Gabie. Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben al ruim 20 jaar grafisch vormgever en oprichter van praktijk Reconnect Your Heart waar mensen terecht kunnen voor healing sessies. Niets geeft mij meer voldoening dan anderen te ondersteunen in het proces van (zelf)bewustwording en het vinden van innerlijke rust.

Een aantal jaar geleden kwam dotpainten op mijn pad en heb ik zelf ervaren hoe rustgevend deze meditatieve kunstvorm is. Ik voelde meteen dat ik dit mooie proces met anderen wilde delen in de vorm van workshops, waaraan ik mooie thema’s verbind voor persoonlijke en spirituele groei.“Uit je hoofd en in je hart met healing en dot art”, de essentie van mijn praktijk.

Eind 2020 heb ik de Dotpaint Academy overgenomen en het programma van de Jaartraining volledig opnieuw vormgegeven. Deze creatieve opleiding bestaat uit 10 cursusdagen, waarbij deelnemers maandelijks 1 hele dag bij elkaar komen en zich ontwikkelen tot heuse dot artists en workshopbegeleiders (optioneel). Ik vind het prachtig om cursisten stip voor stip mee op reis te nemen in de wereld van Dot Art, hun te zien groeien in hun dot-techniek, maar ook op persoonlijk gebied! Zo maken we samen de wereld een beetje kleurrijker!”

Wil je ook ervaren wat dotpainten met je doet? Verlang je naar diepgang in je dot werk? Weet dat je welkom bent!

Website
Facebook

Instagram
E-mail:
info @ dotpaint-academy.nl (let op: spatie verwijderen voor en na @)

Helma Santegoets

“Mijn naam is Helma Santegoets. Ik ben 55 jaar. Ik heb sinds 3 jaar een Facebook groep “Stenen schilderen”. Ik ben daar dagelijks druk met het beheer. De groep is voor iedereen die het leuk vindt om stenen te schilderen. Er zitten echt hele bedreven enthousiaste mensen in mijn groep. Het dotten van stenen is op het moment helemaal hot. Zelf heb ik hier nog geen ervaring mee, maar ik ben van plan om dit zeker te gaan leren.”

Facebook


Veronique Jongmans

“Ik ben zelf de laatste maanden wat creatiever geworden en zo ook op deze pagina gekomen. En intussen helemaal verslaafd aan dotten :). Ik maak regelmatig iets voor vrienden of kennissen.”


Stephanie Hendriks

“Ik ben Stephanie Hendriks 46 jaar jong en ik werk al 28 jaar als kapster waarvan 20 jaar een eigen salon.

Sinds een paar jaar heb ik mijn andere creatieve kant mogen ontdekken en wat vind ik dat leuk om te doen zeg! Ik schilder mijn eigen werken via mijn intuïtie en zo ontstaat er wel altijd wat bijzonders op doek. Ook bewerk ik graag oude potten en vazen om ze een nieuw leven te geven. Sinds een half jaar heb ik de dot painting ontdekt en ook dat werkt verslavend maar zeer ontspannend. Vind je t leuk om meer werk te zien dan mag je mijn pagina een like geven.”

Facebook

Linda Roche-Luijbregts

“Ik ben Linda Luijbregts, 39 jaar,  ik heb mijn eigen nagelstudio. Daarbij ben ik heel creatief, ik maak veel kleine kunstwerkjes op nagels. Ook dotting op nagels.
Door de corona lockdowns heb ik meer tijd voor mezelf en meer tijd ook om creatief bezig te zijn, ook heb ik vele cliënten die dat willen doen. Ik vind mandala dotting erg mooi en kan daar mijn creativiteit in kwijt.”

Wil je ook graag partner worden? Lees daar dan hier meer informatie over.