Partners

Joy Color Art werkt erg graag samen met anderen bedrijven, zelfstandigen en creatievelingen.

Inmiddels hebben de volgende personen deelgenomen aan ons affiliate programma dat gestart is vanaf februari 2021.


Paja van Dyck

“Ik ben meer dan 35 jaar bezig met glas. Ik heb academie gedaan richting beeldhouwen. De basis van mijn glasbewerking heb ik vanuit Italië. Ik heb gewerkt in Venetië. Jarenlang heb ik lesgegeven in het glasbranden. Tot september hadden we een glasstudio in Antwerpen. Inmiddels geef ik geen les meer in lampworking. Ik blijf enkel bezig met mijn eigen glasjuweelcollecties en het maken van kunstwerken in glas gecombineerd met andere materialen. Op dit moment werken we in ons atelier in de Ardennen.
Als alles na de corona weer terug normaal is kan je me ook vinden in Ranst waar de firma Ons11 by Paja gevestigd is. Ik hou van glas te combineren met andere materialen. Nu ben ik volledig in de ban van het dotten. Mijn glasjuwelen worden verkocht in galerieën en online via Facebook. Ik hou ervan op bestelling kunstwerken te maken. Met de klant bespreken wat ze willen, hoe ze het zelf voelen.”

Wil je werk laten maken door Paja, dan kun je haar mailen.

Facebook
Instagram
E-mail: ons11 @ skynet.be (let op: spatie verwijderen voor en na @)
Adresgegevens : Ons11 by Paja. Lievevrouwestraat 7-9, 2520 Ranst


Jolanda Heesen van Atelier Hartenerf

“Atelier Hartenerf is ontstaan uit een behoefte om andere mensen in een kleine setting kennis te laten maken met het fenomeen Dot_Art en vrij schilderen op doek. Zelf ben ik al jaren bezig met allerlei creatieve bezigheden naast mijn baan als boekhouder bij een groothandel in Gouda.

Een jaar of vijf  geleden kwam ik de werken van Elspeth McLean tegen en vanaf dat moment is het dotten een onderdeel van mijn creatieve leven geworden. Na diverse (vervolg) cursussen bij Liona Hotta, Summer ter Hove en Natashja van Ginkel vond ik de rust in het dotten waarbij het meditatieve gevoel van het creëren mij het meest boeit en plezier geeft.

Wat ik erg leuk vind om te doen is een gemaakte mandala steen gewoon in mijn woonomgeving neer te leggen en kijken wat ermee gebeurt. Altijd leuk om op deze manier mensen te bereiken met een stukje van jezelf. In de afgelopen jaren heb ik op kleine schaal opdrachten gehad en heb ik wat workshops gegeven in hoe te dotten. Ook dit is in een kleine setting omdat ik de rust en aandacht belangrijk vind.”

Website
Facebook

Instagram
E-mail:
 info @ atelierhartenerf.nl (let op: spatie verwijderen voor en na @)

Patricia Roijaards-Meijer

“Hi, I am Patricia, 46 y/o, mother and wife, born in the beautiful country of Venezuela, I am half Dutch and I love art. I came across Dot painting a few years back through the work of Elspeth McLean and Lydia May on YouTube and was immediately taken by its magical force. I studied Graphic Design and have been in contact with different forms of the plastic arts in the past. A couple of years back, the opportunity arose to join a Dot painting workshop with Natashja van Ginkel and then entered her year training. I am looking forward to what the future brings! Greetings, Patricia.”

Patricia spreekt overigens ook gewoon Nederlands.

Instagram
Email:
info.dotzen @ gmail.com (let op: spatie verwijderen voor en na @)

Helma Santegoets

“Mijn naam is Helma Santegoets. Ik ben 55 jaar. Ik heb sinds 3 jaar een Facebook groep “Stenen schilderen”. Ik ben daar dagelijks druk met het beheer. De groep is voor iedereen die het leuk vindt om stenen te schilderen. Er zitten echt hele bedreven enthousiaste mensen in mijn groep. Het dotten van stenen is op het moment helemaal hot. Zelf heb ik hier nog geen ervaring mee, maar ik ben van plan om dit zeker te gaan leren.”

Facebook


Wendy Schellekens

Wendy is een creatieve vrouw. Kleur is de rode draad in haar leven. Ze schildert al sinds 1993. Ze viel voor het stippen toen ze de aboriginal art ontdekte en sinds een paar jaar komt alles samen in het flow painten. Alle technieken en hulpmiddelen ontdekken vind ze heel leuk. Daarom heeft ze zich ook meteen aangemeld als mijn affiliate partner zodra ze de oproep zag.

Facebookgroep
Instagram
LinkedIn

Stephanie Luik

“Ik ben Stephanie, afgestudeerd natuurkundige, data nerd, natuurliefhebber, voedselverslaafde, danser, klusser en mama voor vele huisdieren (hamsters en vogels) en planten (kamerplanten en moestuin). Als tegenhanger van mijn fulltime baan als Data Engineer heb ik dus een hele reeks aan hobby’s/passies om te ontspannen. Joy Color Art heeft mij laten kennismaken met Mandala Dot Painting en ik ben verkocht. Een hele mooie manier om te mediteren en ondertussen ook iets te creëren. Sinds een half jaar mag ik mijzelf ook een Reiki behandelaar noemen. Ik neem je mee op mijn reis van energiewerk en verschillende manieren van ontspannen op mijn Facebook pagina: De Energie Buddha.”

Facebook


Veronique Jongmans

“Ik ben zelf de laatste maanden wat creatiever geworden en zo ook op deze pagina gekomen. En intussen helemaal verslaafd aan dotten :). Ik maak regelmatig iets voor vrienden of kennissen.”


Stephanie Hendriks

“Ik ben Stephanie Hendriks 46 jaar jong en ik werk al 28 jaar als kapster waarvan 20 jaar een eigen salon.

Sinds een paar jaar heb ik mijn andere creatieve kant mogen ontdekken en wat vind ik dat leuk om te doen zeg! Ik schilder mijn eigen werken via mijn intuïtie en zo ontstaat er wel altijd wat bijzonders op doek. Ook bewerk ik graag oude potten en vazen om ze een nieuw leven te geven. Sinds een half jaar heb ik de dot painting ontdekt en ook dat werkt verslavend maar zeer ontspannend. Vind je t leuk om meer werk te zien dan mag je mijn pagina een like geven.”

Facebook

Linda Roche-Luijbregts

“Ik ben Linda Luijbregts, 39 jaar,  ik heb mijn eigen nagelstudio. Daarbij ben ik heel creatief, ik maak veel kleine kunstwerkjes op nagels. Ook dotting op nagels.
Door de corona lockdowns heb ik meer tijd voor mezelf en meer tijd ook om creatief bezig te zijn, ook heb ik vele cliënten die dat willen doen. Ik vind mandala dotting erg mooi en kan daar mijn creativiteit in kwijt.”

Wil je ook graag partner worden? Lees daar dan hier meer informatie over.