Verzending en retourneren

Verzending
Wij leveren alle producten direct uit voorraad (op enkele (garen)pakketten na) en verzenden wereldwijd. Bij bestellingen buiten de EU kunnen invoerrechten en belasting worden berekend. Deze kosten zijn voor de rekening van de koper.

Mocht je problemen hebben met bestellen neem gerust contact met mij op. Ook wanneer taal een blokkade vormt om te bestellen.

Levertijd
Je order wordt na ontvangst van betaling zo snel mogelijk verzonden, uiterlijk met 5 werkdagen. Gemiddeld genomen worden bestellingen op maandagochtend en donderdagochtend verzonden. Door de Corona maatregelen kan het verwerken van de pakketten bij PostNL helaas langer duren dan je gewend bent. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

De standaard verzendmomenten (maandag- en donderdagochtend) kunnen enkele keren afwijken, bijvoorbeeld tijdens vakantie periodes, omdat ik dan soms bij de kinderen ben en dus niet altijd in de gelegenheid ben om op die momenten de bestellingen te verzenden. Over het algemeen worden in deze gevallen bestellingen dan op zondag- en woensdagavond ingepakt en de volgende dag afgeleverd op de verzendlocatie.

Nabestelling
Indien een bestelling een ‘nabestelling’ product bevat, wordt de gehele order pas verzonden wanneer alle producten binnen zijn. Indien het nabestellen langer dan 7 dagen duurt zal er contact met je opgenomen worden.

Verzendkosten
De website geeft bij het afrekenen het verzendtarief aan afhankelijk van het gewicht en de leverlocatie. Verzendingen naar het buitenland geven soms een schatting aan. Neem gerust contact op als je vooraf de juiste tarieven wilt weten. 

Afhalen
Het is mogelijk om producten op afspraak af te halen in Apeldoorn (NL). Plaats eerst je bestelling, kies bij verzending ‘afhalen’ en reken af. Wacht op een e-mail om een afspraak te maken. Deze krijg je wanneer de bestelling is ingepakt. Dit zal over het algemeen op maandag- en donderdagochtend zijn.

Retourneren binnen 14 dagen
Producten kunnen tot 14 dagen na aankoop geretourneerd worden naar onderstaand adres.
Artikelen dienen in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat te zijn. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw eigen rekening. Gelieve vooraf hierover een e-mail te sturen naar info@joycolorart.com. Ook ontvang ik graag de reden van jouw retour, zodat wij onze shop kunnen verbeteren. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) krijg je zo snel mogelijk geretourneerd.

Ruilen
Dit is indien ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd binnen 14 dagen mogelijk in de winkel op afspraak. Anders dien je zelf de verzendkosten voor het retourneren van het oude en verzenden van het nieuwe artikelen te betalen, vaak loont ruilen dan helaas niet.

Geopende winkel
Indien de winkel geopend is voor bezoek kan er ter plaatste gekocht en gepind worden.