Verzending en retourneren

Tijdens de zomervakantie van 19 juli tot 30 augustus 2021
De standaard verzendmomenten (maandag- en donderdagochtend) kunnen afwijken, omdat ik overdag bij de kinderen ben en dus niet altijd in de gelegenheid ben om op die momenten de bestellingen te verzenden.

Verzending

Wij leveren alle producten direct uit voorraad en verzenden wereldwijd. Bij bestellingen buiten de EU kunnen invoerrechten en belasting worden berekend. Deze kosten zijn voor de rekening van de koper.

Mocht je problemen hebben met bestellen neem gerust contact met mij op. Ook wanneer taal een blokkade vormt om te bestellen.

Levertijd
Je order wordt na ontvangst van betaling zo snel mogelijk verzonden, uiterlijk met 5 werkdagen. Gemiddeld genomen worden bestellingen op maandagochtend en donderdagochtend verzonden. Door de Corona maatregelen kan het verwerken van de pakketten bij PostNL helaas langer duren dan je gewend bent. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Verzendkosten
De website geeft bij het afrekenen het verzendtarief aan afhankelijk van het gewicht en de leverlocatie.

Afhalen
Het is mogelijk om producten op afspraak af te halen in Apeldoorn (NL). Plaats eerst je bestelling, kies bij verzending ‘afhalen’ en reken af. Wacht op een e-mail om een afspraak te maken. 

Retourneren binnen 14 dagen
Producten kunnen tot 14 dagen na aankoop geretourneerd worden naar onderstaand adres.
Artikelen dienen in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat te zijn. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw eigen rekening. Gelieve vooraf hierover een e-mail te sturen naar info@mandaladotpainting.com. Ook ontvang ik graag de reden van jouw retour, zodat wij onze shop kunnen verbeteren. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) krijg je zo snel mogelijk geretourneerd.

Adres
Joy Color Art
Leidekkersdreef 21
7328 AV Apeldoorn