Winkel opening zonder afspraak

Na het succes van de opening op 2 april j.l. heb ik besloten om de winkel vaker open te zetten zonder dat je daar een afspraak voor hoeft te maken.

De volgende datum die gepland staat is op zaterdag 8 oktober 2022 van 10.00 uur tot 14.00 uur aan de Sutton 11 in Apeldoorn.

Je kunt dan eens bekijken hoe mijn ‘winkel’ eruit ziet en indien je interesse hebt in de producten deze eens goed bekijken. Er zullen van veel producten testers aanwezig zijn zodat je materialen kunt uitproberen. Natuurlijk geef ik ook graag tips. Er zal en hapje en drankje zijn zodat je ook gewoon gezellig langs kunt komen om mededotters een te ontmoeten.

Ook zal mijn eigen werk er liggen. Ik zorg natuurlijk ook weer voor een leuke actie. Je kunt materialen direct kopen in de winkel en betalen per pin (liever geen contant geld in verband met wisselgeld).

We maken er een gezellige dag van!

Belangrijk: Controleer vooraf altijd op mijn Facebookpagina (bijvoorbeeld bij de evenementen) of de winkel opening definitief doorgaat.

Lieve groet,
Joyce.
 
P.s. Natuurlijk is iedereen welkom, dus heel tof als je het door wilt vertellen en/of neem gezellig iemand mee!